Quote:
| Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ.
ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ. |
Έξυπνο και σωστό αυτό που είπες για την ημερομηνία και κανένας δεν είπε ότι στις προηγούμενες κυβερνήσεις όλοι ήταν άγιοι και αθώοι, αλλά αυτό δεν αθωώνει την παρούσα κυβέρνηση.
Το ότι υπάρχει μια γενικευμένη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση είναι προφανές για οποιοδήποτε ζει σε αυτή τη χώρα και δε βασίζεται σε καμία δημοσκόπηση. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα δικαιολογημένο.... Από πού να ξεκινήσω; Υποκλοπές; Ομόλογα; Siemens; Ζαχόπουλος; Αντιμετώπιση των πυρκαϊών; Εγκληματικότητα; Ασφαλιστικό; Σκοπιανό; Ολυμπιακή;........ Ίσως γράφω ως το βράδυ αν προσπαθήσω να θυμηθώ κι άλλα.
Όχι μόνο οι ψηφοφόροι των άλλων κομάτων, αλλά και μεγάλο μέρος των οπαδών της ΝΔ είναι δυσαρεστημένοι από την κυβερνητική πολιτική. Γνωρίζω πολλούς που ψήφισαν ΝΔ στις περασμένες εκλογές για το λόγο το ότι είναι η καλύτερη λύση σε σχέση με το να ψήφιζαν κάποιο άλλο κόμμα.... <Στην αναβροχιά καλό είν' και το χαλάζι> που λέει και ο λαός. Το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη θυμίζει παιδική χαρά, ο Συνασπισμός έχει βάλει πλώρη να ισοπεδώσει όλα τα ήθη της Ελληνικής κοινωνίας, το ΚΚΕ είναι τελείως εκτός πραγματικότητας και ο ΛΑΟΣ θεωρείται ακραίος σε κάποιους τομείς. Σε αυτό βλέπω κάποια λογική.
Τώρα αν εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα, τι να πω.... Ίσως δε μένεις στην Ελλάδα. Δεν έχω τίποτα με τους οπαδούς της ΝΔ. Εξ' άλλου οι περισσότεροι στο σόι μου υποστηρίζουν τη κυβέρνηση Καραμανλή. Αυτό που με ενοχλεί όμως με κάποιους οπαδούς της ΝΔ είναι το ότι προσκολλούνται δογματικά στο κόμμα και δεν μπορούν να δουν την παρούσα κατάσταση. Αν δε φύγει από τον Έλληνα αυτή η "κομματοπληξία" δεν ξέρω πώς θα ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση.