| Η σχέση μου με την JLo... ...έβλαψε την καριέρα μου". Αυτό είπε ο Ben Affleck για τη σχέση του με την Jennifer Lopez. Ο Mark Anthony άραγε τι έχει να πει για αυτό;
Ο Ben και η Jennifer έβγαιναν μαζί για περίπου δύο χρόνια και η σχέση τους είχε γίνει το αγαπημένο θέμα των paparazzi. Τότε κανείς τους δεν φάνηκε να ενοχλείται από αυτό. Παραδόξως, ο Ben λέει τώρα ότι η σχέση του με ένα από τα πιο hot ονόματα της μουσικής σκηνής είχε άσχημο αντίκτυπο στην καριέρα του.
Μιλώντας στο περιοδικό "Details" ο Ben είπε: "Νομίζω ότι ήταν κακό για την καριέρα μου. Η σχέση αυτή που ήταν σε όλα τα tabloids επηρέασε τη δουλειά μου στον κινηματογράφο". Και συνέχισε λέγοντας: "Όταν πηγαίνεις να δεις μια ταινία, πηγαίνεις μόνο μία φορά αλλά αυτό θα το γράψουν στο internet και σε όλα τα media. Και η δημόσια εικόνα που προβάλλεται μέσα από αυτό είναι εντελώς λάθος. Κατέληξα να είμαι σε μια σχέση για την οποία όλα τα media έλεγαν τρομερά ψέματα με μοναδικό σκοπό να πουλήσουν περιοδικά. Και πλήρωσα ένα τίμημα για αυτό."
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |