Welcome to the GreekRealm forums the home of the Greeks.
As of now you are currently viewing our boards as a guest which prevents you from participating in our discussions aswell as our other features.
Some features that GreekRealm offers:
Hot discussions and debates
Private message other members
Your profile which you can customize
Your own personal blog and your photo gallery
Many more things to do on Greek Realm so JOIN NOW and be part of the greatest and the hottest Greek community on the net.
Registration is fast, simple and absolutely free so JOIN NOW!!
If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Please note registering with hotmail email is not possible at this time. Please use a different email client to register. Thank you
Other genres - Άλλα είδηRock, pop, rap and other genres - Ποπ, Ροκ , Ραπ ...
Είναι ο τίτλος του καινούριου άλμπουμ των Whitesnake, μεταφρασμένος στη γλώσσα μας, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ξανά, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θα ανοίξουν τη συναυλία και μαζί τους θα είναι οι Def Leppard, σε ρόλο headliner. Αν και δεν είμαι σίγουρη αν αυτή η σειρά εμφάνισης είναι και η σωστή.
Μετά από πολλά χρόνια αποχής από τη δισκογραφία, οι Whitesnake επέστρεψαν με ένα καινούριο άλμπουμ. Αν και στο τελευταίο τους live cd είχαν προσθέσει τέσσερα καινούρια τραγούδια, όλοι περίμεναν αν τελικά θα κυκλοφορούσαν κάτι ολοκληρωμένο. Τελικά έγινε! Και το αποτέλεσμα δεν είναι διόλου απογοητευτικό, όπως πολλοί περίμεναν. Αντιθέτως, οι συνθέσεις του είναι πιο σκληρές από ότι μας είχαν συνηθίσει έως τώρα και βεβαίως το στυλ είναι καθαρά hard rock. Ακόμα όμως κι έτσι, κάποιοι δυσαρεστήθηκαν γιατί δεν άκουσαν κάτι καινούριο, λένε. Σε αυτή την περίπτωση, θα παρέμβω για να τους προτείνω το δίσκο της Σάσας Μπάστα ή και κάποιον από τους δίσκους των Iron Maiden (σίγουρα η μουσική τους είναι διαφορετική, αλλά η πρότασή μου είναι οικονομική-αγοράζεις έναν και είναι σα να έχεις όλη τη δισκογραφία τους!)
Σταματώ εδώ την παρέμβαση για να προχωρήσω. Όπως έλεγα για τον ήχο τους είναι πραγματικά σκληρότερος από ποτέ. Αν και το πλήθος φωνάζει «1987», εγώ ακούω «γυρίσματα» στη κιθάρα που θυμίζουν «Slip of the tongue» σε συνδυασμό με μια παλιότερη χροιά που βρίσκει κανείς στους πρώτους δίσκους του συγκροτήματος. Ακόμα δεν έχω καταλήξει ακριβώς σε ποιον από όλους.
Με τρία τραγούδια που απαιτούν χαμηλό φωτισμό και γλυκό κρασί (θυμίζουν αρκετά τις μπαλάντες από τη συνεργασία Coverdale-Page), αλλά και οχτώ ακόμη που ακολουθούν άψογα την ταχύτητα ενός γρήγορου αυτοκινήτου. Με άλλα λόγια, ένας πολύ καλός δίσκος που μας γυρνάει πίσω στη δεκαετία που αγαπήσαμε όλοι οι οπαδοί αυτής της μουσικής. Δίπλα στον David Coverdale, το κιθαριστικό δίδυμο Aldrich-Beach που οι ικανότητες και των δύο είναι γνωστές από παλιές τους συνεργασίες και στο τελευταίο τους live στην Ελλάδα τους εκτιμήσαμε στο μέγιστο! Προσωπικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια σύνθεση που μου αρέσει λιγότερο ή περισσότερο. Το μόνο που ευχόμουν ήταν να μην έχει αλλάξει και αυτή η μπάντα όπως πολλές άλλες, σε κάτι πιο «σύγχρονο». Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η country μουσική, αλλά την προτιμώ από τον Keith Urban.
Αυτοί λοιπόν, είναι οι «καινούριοι» Whitesnake, που δεν απέχουν και πολύ από το μουσικό παρελθόν τους. Αληθινοί, όπως και αυτό το άρθρο, που αποκαλύπτει την αγάπη της υπογράφουσας για την μουσική και για το συγκεκριμένο γκρουπ, χωρίς σταγόνα συμφέροντος.
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.