![]() |
| |||||||
| Notices |
| Introductions - Συστάσεις μελών New members can introduce themselves here - Τα νέα μέλη μπορούν να συστήνονται εδώ |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| GR Rookie | Γεια στη παρέα Ειμαι ο Στέφανος απο Ελλάδα και είμαι ενας νέος σχετικά παίχτης στο Forex . Για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει εμπορία συναλλάγματος ξερουν οτι θέλει πολυ καιρό για να θεωρείς τον εαυτό σου ΠΑΙΧΤΗ-TRADER. Παρολα αυτά μελετω συνέχεια θεωρώντας οτι η αγορά συναλλάγματος ναι μεν έχει μεγάλο ρίσκο αλλα αντίστοιχα μεγάλες αποδόσεις αν είσαι μεθοδικός και διαβασμένος. Κάπου διάβασα οτι οι πλούσιοι εχουν μεγάλες βιβλιοθήκες και οι φτωχοί μεγάλες τηλεοράσεις. Έτσι έκανα και μια προσπάθεια και έφτιαξα και ενα site προσπαθώντας να ενημερώσω τους πλέον αρχάριους. isotimies.gr Οποιοδήποτε καλοπροαίρετο σχόλιο δεκτό όπως και προτάσεις για τη βελτίωσή του αφού ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ |
| | |
| | #4 |
| GR Elite ![]() Join Date: Aug 2007 Location: UK, just outside London
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stefanos -θελω τη γνωμη σας για το site μου-Ισοτιμίες Welcome Stefanos :s030:
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. Bring back Tassos Papadopoulos |
| | |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |