Greek Realm

Go Back   Greek Realm > Forum > Athens Cafe - Αθηναϊκό Καφέ > Humor, riddles, games and brain teasers - Αστειάκια, γρίφοι και σπαζοκεφαλιές

Notices

Humor, riddles, games and brain teasers - Αστειάκια, γρίφοι και σπαζοκεφαλιές Post phrases, photos, games and more that can make you laugh or leave you guessing for days.... - Δημοσιεύστε εδώ φράσεις, φωτογραφίες και άλλα τα οποία θα κάνουν τους άλλους να γελάσουν η να προβληματιστούν....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-22-2006, 05:39 PM   #1
Technician
Points: 2,178, Level: 1 Points: 2,178, Level: 1 Points: 2,178, Level: 1
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

Frapegliko's Avatar

My Mood:
Frapegliko is on a distinguished road
Cool O φουκαρας ο ανδρας….

Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε : " Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου . Θα τρως χόρτο και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη . Θα ζεις 50 χρόνια ". Τότε ο γάιδαρος του απάντησε : " 50 χρόνια τέτοια ζωή είναι πολύ σκληρό .Δώσε μου μόνο 30 χρόνια ". Έτσι κι έγινε .

Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε : " Σαν σκύλος θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του . Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια " . Τότε ο σκύλος απάντησε : " Θεέ μου , 25 χρόνια τέτοια ζωή δεν αντέχεται . Δώσε μου μόνο 10 χρόνια". Έτσι κι έγινε .

Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε : " Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας . Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια " . Τότε ο πίθηκος απάντησε : "Θεέ μου , 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου πάει πολύ . Δώσε μου μόνο 10 χρόνια ".Έτσι κι έγινε .

Τελικά ο Θεός δημιούργησε τον άντρα και του είπε : "Είσαι άντρας , το μόνο λογικό oν που θα κατοικεί στη γη . Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα άλλα δημιουργήματα .Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια " . Τότε ο άντρας απάντησε : " Θεέ μου , να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί . Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος , τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος ". Έτσι κι έγινε .

Από τότε ο άντρας ζει 20 χρόνια σαν άντρας , μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη . Μετά αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια . Και αφού γεράσει πια ζει σαν πίθηκος ,συμπεριφέρεται σαν

βλάκας και κάνει τον γελωτοποιό στα εγγόνια του .
Ο χρήστης Frapegliko δεν είναι συνδεδεμένος  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 12-23-2006, 05:14 AM   #2
Admins
Points: 14,805, Level: 1 Points: 14,805, Level: 1 Points: 14,805, Level: 1
Activity: 9%
Activity: 9% Activity: 9% Activity: 9%

Ellinas's Avatar

My Mood:
Ellinas is a glorious beacon of lightEllinas is a glorious beacon of lightEllinas is a glorious beacon of lightEllinas is a glorious beacon of lightEllinas is a glorious beacon of lightEllinas is a glorious beacon of light
Send a message via MSN to Ellinas Send a message via Yahoo to Ellinas
Re: O φουκαρας ο ανδρας….

Ωραίος... :D
Ο χρήστης Ellinas δεν είναι συνδεδεμένος  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 12-23-2006, 04:19 PM   #3
Dream Girl
Points: 2,515, Level: 1 Points: 2,515, Level: 1 Points: 2,515, Level: 1

DespoThessalo's Avatar

My Mood:
DespoThessalo is on a distinguished road

Den tha ta pame kala!
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Ο χρήστης DespoThessalo δεν είναι συνδεδεμένος  
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-24-2006, 12:44 PM   #4
GR Elite
Points: 2,880, Level: 1 Points: 2,880, Level: 1 Points: 2,880, Level: 1

Psaltis's Avatar

My Mood:
Psaltis is on a distinguished road

Emeis oi andres ola ta provlhmata kouvalame. Omos eutixos pou eimai andras kai den eimai gynaika!

To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Ο χρήστης Psaltis δεν είναι συνδεδεμένος  
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules