![]() |
| | #1 |
| GR Rookie | Who Is Elli Kokkinou???Ποια Ειναι Η Ελλη???? Η Έλλη Κοκκίνου λοιπόν ήταν η αγαπημένη σας star που προσπαθούσατε να μαντέψετε εδώ και πολλές μέρες ποια ήταν - το κείμενο που μας έγραψε εξηγεί τα πάντα (διάβασε το κείμενο της Έλλης Κοκκίνου εδώ (Η 'Ελλη λέει: Γεια σας!!! Έφτασε η ώρα λοιπόν να πέσουν οι μάσκες και η δημιουργική ομάδα του αγαπημένου Mad,να αποκαλύψει την ταυτότητα μου, που τις τελευταίες ημέρες κρατούσε τόσο έξυπνα κρυμμένη!!! Δεν γνωρίζω ακόμα βέβαια πόσοι από εσάς είχατε βρει τη σωστή απάντηση μονό από τα hints, αλλά επειδή είμαι περίεργη, θα το μάθω!!! Ελπίζω να μην δυσκολευτήκατε...!!!! Έμαθα ότι οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές κάτι που με κολακεύει ιδιαίτερα!!! Πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Mad γιατί με κάτι τέτοιες interactive υπηρεσίες, μας φέρνει πιο κοντά και κάνει τον κόσμο της μουσικής ακόμα πιο ενδιαφέρον, ειδικά μάλιστα στις μέρες μας που το internet μάς ταξιδεύει γρήγορα και ξεκούραστα παντού...χαχαχαχα!!!!! Παρεμπιπτόντως, ελπίζω να σας άρεσε η φώτο, η οποία είναι και το οπισθόφυλλο του νέου μου cd!!! Πολλά φιλάκια σε όλους σας!!!!!!!!! Υ.Γ. Μη ξεχνατε παντα να χαμογελατε!!! )Το νέο album της Έλλης Κοκκίνου "Ειλικρινά" είναι από σήμερα εκεί έξω με συντελεστές τους: Τάσο Παναγή, Δημήτρη Κοντόπουλο, Tony Contaxakis, Βασίλη Γαβριηλίδη, Γιάννη Κυφωνίδη στη μουσική και Χρήστο Καντζέλη, Νίκο Γρίτση, Θάνο Παπανικολάου, Ελένη Γιαννατσούλια, Βίκυ Γεροθόδωρου, Γιάννη Ρεντούμη στους στίχους. Οι photos, όλες οι photos, του artwork του album αυτού είναι παρακάτω. Enjoy!
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| | |