![]() |
| |||||||
| Notices |
| Στίχοι ελληνικών τραγουδιών - Greek Lyrics Here you can add or find Greek lyrics |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 |
| Moderator | The rules to the game are simple! You read the previous post pick a word from the lyrics of that post and then find that word in another song's lyrics and write those lyrics in your post! Οι κανόνες είναι απλοί! Βρίσκετε μία λέξη από τους στίχους του προηγούμενού ποστ και μετά γράφετε στίχους που να έχουν και αυτοί την ίδια λέξη μέσα. An example, Ένα παράδειγμα: Τρελή καρδιά που δεν μπορεί σε αμαρτίες να αντισταθεί Στην ψυχή αγκάθι τ'όνειρο μου κι' καρδιά σου πέτρα να χτυπώ Λοιπόν αρχίζω εγώ! I will begin! Πες μου τι θέλεις γιατί με παίρνεις μήνες ολόκληρους μετά τον χωρισμό δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο γι'άλλα δάκρυα δεν έχω πια καιρό Καλή επιτυχία! Good luck!
__________________ Εγώ μαθαίνω πιο γρήγορα γιατί μαθαίνω απο τα λάθη των άλλων! -Μαμά τώρα που είμαι 16 μπορώ να βάλω σουτιέν; -Όχι Σπύρο μου! |
| | |
| | #3 |
| GR Elite | Re: Music Lyrics Game! Good idea for game I chose the word καρδιά Σταμάτης Γονίδης Δεν έχεις καρδιά Έφυγες μια νύχτα ξαφνικά Δε σε νοιάζει πίσω τι αφήνεις Έφυγες μια νύχτα ξαφνικά Στην καρδιά μια μαχαιριά μου δίνεις |
| | |
| Sponsored Links |
| | #4 |
| The Big Boss Join Date: Oct 2006 Location: In your head
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Music Lyrics Game! Σταμάτης Σπανουδάκης & Αντώνης Ανδρικάκης Έφυγες νωρίς Έφυγες νωρίς, κομματιασμένες υποσχέσεις Έφυγες νωρίς, χειρονομίες βιαστικές Έκλεισες σιγά την πόρτα μήπως με πονέσεις Βρήκες τελικά δυο-τρεις κουβέντες τυπικές |
| | |
| | #5 | |
| Moderator | Re: Music Lyrics Game! Quote:
Έλενα Παπαρίζου - Να ξυπνάω κ' ν'άμαι μαζί σου Έχω περάσει από δύσκολους δρόμους έχω κεράσει του κόσμου τους πόνους αν με γνωρίσεις και αν με κρατήσεις θα δεις από παιδί με σιωπές μεγαλώνω μέτρα να δεις από χρόνο σε χρόνο πόσο αλλάζω τα πάντα ατιμάζω να'ρθείς εδώ να ζεις
__________________ Εγώ μαθαίνω πιο γρήγορα γιατί μαθαίνω απο τα λάθη των άλλων! -Μαμά τώρα που είμαι 16 μπορώ να βάλω σουτιέν; -Όχι Σπύρο μου! | |
| | |
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Music Lyrics Game! Μαρία Ιακώβου Μαύρα Μεσάνυχτα Γι' αυτό λοιπόν όσο σκοτάδι και να 'χει, κράτα τα μάτια ανοιχτά Πλάτη στο τοίχο και περπάτα μπροστά Έχε απόσταση από όσους σου χαϊδεύουν τα αυτιά Παρ' όλα αυτά θα γνωρίσεις τα καλύτερα παιδιά |
| | |
| | #7 | |
Μάτια μου που είσαι μάτια μου Πες μου που κρύβεσαι Πια χείλι σε έχουν φυλακίσει Μάτια μου που είσαι μάτια μου Πες μου που βρίσκεσαι Να'ξερες πόσο μου έχεις λύψει
__________________ Εγώ μαθαίνω πιο γρήγορα γιατί μαθαίνω απο τα λάθη των άλλων! -Μαμά τώρα που είμαι 16 μπορώ να βάλω σουτιέν; -Όχι Σπύρο μου! | |
| | |
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Music Lyrics Game! Βράδυ Σαββάτου Βράδυ Σαββάτου κι εσύ 'σαι κάπου άραγε πού να βρίσκεσαι για τι να λες περνάει ο χρόνος βαρύς και μόνος κι όλες τις σκέψεις μου για σένα δεν τις θες |
| | |
| | #9 | |
Σάκης Ρουβάς - Και σε θέλω Έλα μόνο για μια βραδιά Έλα μόνο για μια φορά Σ' έχω ανάγκη Σ' έχω ανάγκη Και σε θέλω Σαν τρελός εγώ σε γυρεύω Ψάχνω να σε βρω έλα λίγο Έλα πιο κοντά άγγιξε με να ανεβώ ψηλά Και σε θέλω τώρα πιο πολύ Περιμένω να φανείς εσύ Μ' ενα σώμα και με μια αγκαλιά Να καούμε στην φωτιά ξανά
| | |
| | #10 | |
| Admins | Re: Music Lyrics Game! Quote:
με του ουρανού τα σπίρτα καίει όλη τη πίστα φωτιά, βάζει φωτιά, μ' αυτή την όμορφη τη ζεϊμπεκιά τρέχουνε από το τμήμα, μα πώς πιάνουνε το κύμα To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. | |
| | |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |