![]() |
| |||||||
| Notices |
| Στίχοι ελληνικών τραγουδιών - Greek Lyrics Here you can add or find Greek lyrics |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 | ||||||||||||||
| GR Elite
My Mood: ![]() ![]() ![]() ![]() | Giorgos Alkaios Does anyone has the lyrics of this song: KI OLO LEO POS THA ANTEKSO ? I really love this song.
__________________ A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #2 | |||||||||||||||
| The Big Boss
| Re: Giorgos Alkaios Quote:
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| | #3 | ||||||||||||||
| You're Welcome.
| Re: Giorgos Alkaios Well, auto to leei kai to title of topic. lol Giorgos Alkaios. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| Sponsored Links |
| | #4 | |||||||||||||||
| The Big Boss
| Re: Giorgos Alkaios Quote:
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| | #5 | ||||||||||||||
| GR Elite
My Mood: ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Giorgos Alkaios To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. Winking smilie
__________________ A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #6 | ||||||||||||||
| You're Welcome.
| Re: Giorgos Alkaios lol La la la la.... Giorgos Alkaios - Kai olo leo pos tha antekso Αργά είναι αργά για όλα αυτά που αγαπήσαμε Σε αφήνω μόνη σου στο άδειο το σαλόνι σου με τον εαυτό σου μήπως και τα βρεις στο είπα θα γινότανε στο έργο που παιζότανε τέλος άσχημο θα δω θα δεις Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω ντύνομαι και βγαίνω έξω και γυρίζω μες στους δρόμους στου μυαλού τους διαδρόμους και γυρίζω στην καρδιά μου της ψυχής τα βάσανά μου όλα αυτά γιατί Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω ντύνομαι και βγαίνω έξω και γυρίζω μες στους δρόμους στου μυαλού τους διαδρόμους και γυρίζω μες στη νύχτα χωρίς μια καληνύχτα κι όλα αυτά γιατί Ακόμα σ΄αγαπώ Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω Ακόμα σ΄αγαπώ και γυρίζω μες στους δρόμους για σένα υπάρχω και ζω Αργά είναι αργά για όλα αυτά που νιώσαμε Πήρα τα τσιγάρα μου την παλιά κιθάρα μου έριξα στο σάκο μου δυο ρούχα στο φτερό τα κλειδιά σου κράτησα μα πίσω μου σε άφησα καιρός να φύγω από ΄δω Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω ντύνομαι και βγαίνω έξω και γυρίζω μες στους δρόμους στου μυαλού τους διαδρόμους και γυρίζω στην καρδιά μου της ψυχής τα βάσανά μου κι όλα αυτά γιατί Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω ντύνομαι και βγαίνω έξω και γυρίζω μες στους δρόμους στου μυαλού τους διαδρόμους και γυρίζω μες στη νύχτα χωρίς μια καληνύχτα κι όλα αυτά γιατί Ακόμα σ΄αγαπώ Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω Ακόμα σ΄αγαπώ και γυρίζω μες στους δρόμους για σένα υπάρχω και ζω Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω ντύνομαι και βγαίνω έξω και γυρίζω μες στους δρόμους στου μυαλού τους διαδρόμους και γυρίζω στην καρδιά μου της ψυχής τα βάσανά μου κι όλα αυτά γιατί Κι όλο λέω πως θ΄αντέξω ντύνομαι και βγαίνω έξω και γυρίζω μες στους δρόμους στου μυαλού τους διαδρόμους και γυρίζω μες στη νύχτα χωρίς μια καληνύχτα κι όλα αυτά γιατί | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #7 | ||||||||||||||
| GR Elite
My Mood: ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Giorgos Alkaios :filaki3: Many thanks Skilled_Psycho youre great
| | | ||||||||||||||
| | #8 | ||||||||||||||
| You're Welcome.
| Re: Giorgos Alkaios No problem... To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #9 | |||||||||||||||
| GR Rookie
My Mood: ![]() | Re: Giorgos Alkaios Quote:
| |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| | #10 | ||||||||||||||
| GreekHooligan
My Mood: ![]() ![]() | Re: Giorgos Alkaios I like Alkeos's song "Me Mavrous Kiklous" | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||